top of page
Ärzte

ldpersonal

ldpersonal medcare është një kompani gjermane ndërmjetëse në partneritet me institucione publike dhe jo-publike të Gjermanisë,  duke bashkëpunuar ngushtë në përzgjedhjen, përgatitjen dhe realizimin e nostrifikimit të diplomës tuaj.

Prej 2015 në përkrahje

të punësimit

Shpalljet aktuelle

Ne vazhdimisht jemi duke kërkuar personel mjekësor nga Kosova dhe Shqipëria për klientët tanë.
Ne u ofrojmë aplikantëve tanë përgatitje optimale për detyrën e re. Shërbimi ynë është falas për aplikantët tanë.

Shërbimi ynë për ju

për një të ardhme në Gjermani

images_edited.jpg

Ndërmjetësimi

Ne do të gjejmë një punë të përshtatshme për ju.

42972_edited.png

Nostrifikimi

Ne kujdesemi për njohjen e diplomës suaj në Gjermani.

1257113_edited.png

Visa

Ne ju mbështesim në të gjitha çështjet e ambasadës

Heart%20%26%20Hands_edited.png

Depërtimi

Në 9 muajt e parë do të shoqëroheni dhe mbështeteni nga një kordinator shqipfolës në Gjermani.

Çfarë na veçon?

Ne jo vetëm që mbështesim kandidatët tanë në procesin e njohjes dhe aplikimit, por edhe pasi të ken mbërri në vendin dhe vendbanimin e ri ne Gjermani.

Bildschirmfoto 2020-09-18 um 10.48.48.pn
Image by Rusty Watson
Bildschirmfoto 2020-09-10 um 12.40.40.pn

Rruga juaj për në Gjermani

Tre hapa drejt suksesit në profesionin tuaj në Gjermani.

Emailing

Hapi i parë

Woman%20on%20the%20Phone_edited.jpg

Hapi i dytë

Team Diskussion

Hapi i tretë

APLIKO ONLINE

 - Për të aplikuar, na dërgoni CV-në tuaj.


- Prezantoni shkurtimisht vetën në email.

- Nëse tashmë e keni një, na dërgoni diplomën, licencën tuaj të punës dhe certifikatën tuaj të gjuhës.

INTERVISTË TELEFONIKE

Pasi të kemi marrë kërkesën tuaj, një nga punonjësit tanë do t'ju kontaktojë brenda 48 orëve.


- Ju mund të bëni të gjitha pyetjet tuaja gjatë intervistës.

- Procedura ju shpjegohet përsëri në detaje.

- Është e rëndësishme për ne të gjejmë punën e duhur për ju.

PËRGADITJET


- Kurse gjuhësh në vendin e origjinës nga partnerët tanë të çertifikuar.


- Përgatitje kulturore dhe e lidhur me përmbajtjen për punësim në Gjermani.


- Mbështetje me procesin e njohjes: Ndihma me aplikimet për viza dhe njohja profesionale.

Krankenhauspersonal

Ofertë pune

Infermiere e përgjithshëm

Ofertë pune

Infermiere e kujdesit intensiv

Ofertë pune

Asistent kirurgjik

Ofertë pune

Infermiere kirurgjikale

Procedura në detaje

Faza e aplikimit

Gjatë fazës së aplikimit, ju do të kaloni në intervistën tuaj të parë me personin tuaj të kontaktit. Këtu bëjmë zgjedhjen për spitalet dhe institucionet.

Pasi të kemi vendosur për ju, ne do t'ju prezantojmë me partnerët dhe institucionet tona duke përdorur një profil dhe rekomandimin tonë personal për ju.


Partnerët tanë më pas vendosin nëse ju ofrohet një kontratë pune këtu.

Nëse është kështu, ju do të merrni një kontratë pune ku thuhet se keni nevojë për një licencë apo diplomë të njohur pjesërisht ose plotësisht në Gjermani.

Përveç kësaj, ju duhet të jeni në gjendje të zotëroni dhe provoni të paktën gjuhën gjermane B1.

Në hapin tjetër, ne do t'ju shpjegojmë se çfarë na nevojitet për këtë dhe si ju mbështesim.

Faza e njohjës

Për të marrë njohje të pjesëshme ose të plotë të diplomës së huaj në Gjermani, një kërkesë për një vlerësim të ekuivalencës duhet të paraqitet në autoritetin kompetent.

Dokumentet e renditura më sipër kërkohen për këtë kërkesë.

Ju i bashkoni këto dokumente. Ne dorëzojmë aplikacionin dhe kontrollojmë nëse të gjitha shkarkimet e nevojshme janë së bashku.

Ne kujdesemi për pjesën tjetër.


Nëse ende nuk keni një çertifikim të gjuhës, ne do të jemi të lumtur të përmendim partnerët tanë të bashkëpunimit me të cilët kemi qenë në gjendje të kemi përvoja me cilësi të mirë.

Përgatitja e gjuhës është gjëja më e rëndësishme në rrugën drejt punës tuaj të re.

Faza e Vizës

Pasi të kemi marrë një njoftim nga autoriteti kompetent që profesioni juaj është njohur, ne tani mund të kujdesemi për çështjet e vizave dhe gjëra të tjera.


Ne do t'ju përgatisim në mënyrë optimale për takimin tuaj për vizë në ambasadën gjermane në Prishtinë.

Kështu që ne mund të garantojmë një përpunim të shpejtë dhe të përsosur të vizës suaj.

Mbërritja në Gjermani

Pas marrjes së vizës, ne do të kujdesemi për fluturimin dhe udhëtimin tuaj në Gjermani.

Sigurisht, ndërkohë ne jemi kujdesur për akomodimin tuaj dhe të gjitha çështjet e tjera në Gjermani.


Nëse duhet të ndiqni një kurs adaptimi sepse vetëm pjesërisht keni marrë njohjen tuaj, ne gjithashtu kemi organizuar një kurs këtu për t'u përgatitur për provimin tuaj përfundimtar. Kjo është falas për ju.


Ju mund të ndiqni një kurs gjermanisht deri në nivelin C1 në Gjermani falas. Kështu që ju mund të filloni jetën tuaj si një infermier dhe një punëtor shëndetësor i njohur në Gjermani pa ndonjë përpjekje shtesë.

d31b59a7-d336-4e79-b28f-bbf7732b6d3d.JPG

Ne jemi të bindur se vetëm punonjësit e kënaqur dhe të lumtur promovojnë suksesin e një kompanie ose një institucioni.

Prandaj, ne mbështesim aplikantët me të gjitha pyetjet në lidhje me përgjegjësinë e tyre të re profesionale.

Lidhja optimale midis kompanive dhe

Kandidatët.

Erwitter Str. 105 | 59557 Lippstadt

+49 (0) 2941 298 5150

Danke für's Absenden!

bottom of page